0762 - 41 55 15melida.65@hotmail.com

Massage och laserbehandling i Arboga

Massage och laserbehandling i Arboga

Här på Mjuka Muskler erbjuder jag, Anna-Lena Blomberg bland annat massage och laserbehandling i Arboga. Jag har en enorm skicklighet och en mångårig praktisk erfarenhet inom det mesta som rör den här branschen. Jag är utbildad inom massageterapi och jag kan titulera mig certifierad massageterapeut. Jag startade min utbildning redan 1990 på Axelssons. Jag har under åren vidareutbildat mig. Jag vill alltid hålla mig uppdaterad, så att jag kan använda de bästa och de mest moderna metoderna inom massageterapi. Du som väljer att anlita mig kan således alltid lita på att jag kan hjälpa dig, oavsett om du bara behöver litet hjälp eller om du behöver mer omfattande och resurskrävande hjälp inom massage eller laserbehandling.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag hjälper till med mera eller mindre allt inom hälsa. Om man har en idrottsskada, så har jag stora möjligheter att hjälpa dig. Jag har hjälpt många som har skadat sig genom utövandet av en idrott eller sport. Du kan alltid lita på att du kan få den hjälp som du är i behov av, när du vänder dig till mig, Anna-Lena Blomberg och mitt företag, Mjuka Muskler.

Prislista för de tjänster som Mjuka Muskler erbjuder

Hälsoanalys 120 min: 1.400,00 kr
Hälsoanalys 60 min:  700,00 kr
Klassisk massage 60 min: 650,00 kr
Laserbehandling 15 min: 150,00 kr
Klassisk massage 45 min: 450,00 kr
Klassisk massage 30 min: 350,00 kr

Är detta någonting för dig?

Om du finner detta intressant, så är du välkommen att höra av dig till mig, Anna-Lena Blomberg och Mjuka Muskler. Tillsammans kan vi komma fram till en lämplig lösning för dig och dina behov. Jag ser till att du får det på det viset som du vill ha det. Mina kunders önskemål är det som betyder allra mest för mig. Om du har några speciella önskemål, så brukar detta kunna lösas på bästa sätt. Hör av dig till mig redan i dag.